Friday, March 11, 2011

Alkmaar cheese festival in the Netherlands

. Friday, March 11, 2011


 Alkmaar cheese festival in the Netherlands

Alkmaar

“Zo mooi had ik het niet verwacht” is een veel gehoorde opmerking van gasten die voor het eerst Alkmaar bezoeken. "Zo mooi ik het niet verwacht vardı" van die voor het eerst Alkmaar bezoeken gasten opmerking veel gehoorde een olduğunu. Met het verleden als decor heeft de stad een modern winkelbestand met een breed aanbod. Met het verleden als dekor heeft stad een cins aanbod görüştü winkelbestand modern een de. Naast de vooral kleinschalige winkels in het oude centrum staat aan de rand van het Noord Hollands Kanaal de Noorder Arcade met grootschalige winkelvoorzieningen. rand van het Noord Hollands Kanaal de Noorder Arcade de het oude centrum Staat aan de Naast de vooral kleinschalige winkels grootschalige winkelvoorzieningen bir araya geldi.

Alkmaar is vooral Hollands kaasstad. Alkmaar vooral Hollands kaasstad olduğunu. Gedurende het seizoen wat vanaf de eerste vrijdag in april t/m de eerste vrijdag in september loopt, wordt hier op vrijdagmorgen van 10 tot 12.30 uur een traditionele kaasmarkt gehouden. hier op vrijdagmorgen kamyonet 10 tot 12.30 uur wordt loopt, een traditionele Gedurende içinde Eylül vrijdag het seizoen wat vanaf de eerste vrijdag Nisan t / m de eerste kaasmarkt gehouden. De kazen worden door handelaren via handjeklap verkocht. handjeklap verkocht üzerinden De Kazen Worden kapı handelaren. Daarna komt het 400 jaar oude kaasdragersgilde in actie om met berries de kaas af te voeren, nadat de partij in de Waag is gewogen. actie om de Daarna komt het 400 jaar oude kaasdragersgilde gewogen bir de Waag içinde partij de meyveleri de kaas af te voeren, nadat bir araya geldi. In het Waaggebouw is het Kaasmuseum gevestigd waarin alles over zuivelbereiding wordt verteld. het yılında Waaggebouw het Kaasmuseum wordt verteld zuivelbereiding üzerinde waarin alles gevestigd olduğunu.

Alkmaar is historisch, met ruim 400 monumenten. Alkmaar Historisch ise, Ruim 400 monumenten bir araya geldi. De Waag, in de meest oorspronkelijke vorm uit de 14e eeuw, het 16e eeuwse Stadhuis, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes , gevels en grachten geven de stad een aparte uitstraling. De Waag, Vele oorspronkelijke vorm uit de 14e meest içinde de eeuw, het 16e eeuwse Stadhuis, De Grote St Laurenskerk tr de hofjes , gevels tr grachten geven uitstraling de stad Aparte een.

Alkmaar is de grootste stad in de regio en daardoor ook het uitgaanscentrum. Alkmaar de regio en daardoor ook het uitgaanscentrum de stad grootste de olduğunu. Er is een scala aan restaurants van diverse aard, terrassen en cafeetjes, maar ook theaters en musea. Er scala aan restoranlar van farklı Aard een olduğunu Terrassen tr cafeetjes, musea tr maar ook tiyatrolar. Ook worden er talrijke evenementen georganiseerd als Alkmaars Ontzet, Culinair Plaza en het Jazz & Muziekweekend. Ook Worden er talrijke georganiseerd als Alkmaars Ontzet, Culinair Plaza en het Jazz & Muziekweekend evenementen. Ontspanning is ook te vinden in het nabijgelegen recreatiegebied Geestmerambacht, de parken of de sportvoorzieningen. Ontspanning de sportvoorzieningen of parken de, Geestmerambacht Recreatiegebied het nabijgelegen içinde ook te vinden olduğunu.

Bij de VVV zijn evenementen kalenders verkrijgbaar: de AlkmaarPrachtstad en de Uitwaaier (Uitwaaier is verkrijgbaar in juli en augustus). Bij de VVV zijn evenementen kalenders verkrijgbaar: de AlkmaarPrachtstad en de Uitwaaier (Uitwaaier juli en Augustus olarak verkrijgbaar olduğunu). Hierin vindt u een uitgebreid dag-tot-dag overzicht. Hierin vindt u uitgebreid dag-tot-dag overzicht een.

Meer informatie, foto's en filmmateriaal over de monumenten in Alkmaar is te vinden op www.sprekendegevelsalkmaar.nl . Meer Informatie, foto's Alkmaar monumenten tr de üzerinde filmmateriaal op olduğunu te vinden
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts